Cu dragoste din durerea inimii

Versiune tiparTrimite unui prieten

Suntem peste trei milioane de inimi îndurerate - o durere întemeiată pe care nimeni dintre semeni nu ne-o poate alina. Numai Dumnezeu Care vrea s-o trăim ca pe o durere de naștere.

Acum avem urgentă nevoie să nu fugim de această durere drogându-ne cu ură, judecată, revoltă, vorbire de rău. Cel mai ispititor drog acum este ura, ura față de cel care până ieri era asemenea nouă și deodată I-a spus NU lui Dumnezeu din motive omenești, multe dintre ele întemeiate.

Acest DA spus lui Dumnezeu nu este unul neputincios, ci o vie conectare la harul lui Dumnezeu, Care nu doar ne va da puterea să iubim în aceste condiții, ci să ne și rugăm pentru cei care nu l-au spus.

Referendumul a fost o sită. A avut loc o cernere. Dar nu deznădăjduim pentru că lucrarea lui Dumnezeu în această lume, în acest popor, nu s-a terminat. Nu e cea de pe urmă cernere. Să ne folosim de ea și de consecințele ei ca să ne lipim de Dumnezeu și mai mult sau să ne întoarcem la El cei care ne-am rătăcit.

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți. Sau, mai bine zis, Dumnezeu să ne deschidă ochii și inima tuturor ca să vedem și să simțim binecuvântările Lui.

Cu dragoste din durerea inimii,

Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar