Cred că înțeleg, dar aș vrea să-mi verific gândul

Versiune tiparTrimite unui prieten

Dragă Măicuță,
Citesc în continuare Labirintul Codependenței. Cred că înțeleg, dar aș vrea să-mi verific gândul:
Toți avem copilăria pierdută din cauza lipsei de iubire (mai mult sau mai puțin). Din această lipsă blestemată izbucnește păcatul: lipsa de iubire pentru ceilalți. Când ne împotrivim acestui cerc vicios prin iubirea aproapelui nostru, acum și aici, vom pune frână blestemului omenesc și vom înainta în vindecarea „omului” (de aceea ne este poruncit să ne iubim unii pe alții!) Puterea de a pune frână blestemului, de a iubi, vine de la Dumnezeul nostru care ne umple toate golurile de iubire prin iubirea Lui desăvârșită, veșnică, și necondiționată. Această iubire o contemplăm, o cerem, și o primim prin rugăciune.
Măicuță, sunteți cu mine mereu.
Cu drag și recunoștință,
A N D

E aproape așa cum intuiești, numai că intuiția este întotdeauna o cunoaștere aproximativă, deși mai profundă decât cea din raționamente și probe „de laborator”. Dacă vei lucra metodic, cu onestitate și hărnicie atât Seminarul iertării cât și Ieșirea din labirintul codependenței, vei vedea ceva ce acum nu se vede. Nu vreau să-ți arat eu pentru că vei primi ce-ți ofer tot prin raționamente. Ce pot să-ți ofer te ajută să crezi că poți dobândi direct de la Domnul înțelegerea de care ai nevoie. Înțelegerea va fi chiar vindecarea!
Un singur cuvânt acum: ieșirea din blestem se face prin binecuvântare, iar binecuvântarea e lucrarea lui Dumnezeu prin noi și cu noi.
Cu drag și dor și cu recunoștință pentru dragoste,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar