Dumneavoastră coborâți până în iadul din fiecare om care vi se deschide

Versiune tiparTrimite unui prieten

Maică dragă,
Azi am citit un mesaj de la Sparge tăcerea cu o fetiță abuzată de tatăl său și m-a cuprins o frică mare. Apoi am binecuvântat.
Am simțit o frică mare că e răul în lume, dar m-am uitat la Iisus în icoană și m-am liniștit un pic.
M-am gândit automat la măicuța Siluana.
Pentru că, maică, dumneavoastră coborâți până în iadul din fiecare om care vi se deschide, vă duce în taina fiecărui suflet, în cotloanele ascunse ale sufletului, întunecate.
Apoi mi-am amintit că maica merge cu Domnul acolo, că maica nu e singură, se spovedește des și se împărtășește des, la fel și măicuțele, și așa pot munci mai departe. E o luptă nevăzută pentru sufletul omului.
Maică, m-am gândit că la noi în țară sunt foarte, foarte mulți pedofili!
Vă ocupați cu recuperarea celor abuzați de aceștia, abuzați de casnicii lor. Și iar am zis: ”Doamne, binecuvintează.”
Mare e Dumnezeu.
Ramona

E firesc să ne fie frică atunci când ne întâlnim cu unele aspecte ale răului din lume și din noi!
Copila mea, eu intru cu Domnul în iadul din sufletul celor care mi se deschid din dorința de a găsi ieșirea atât de dorită pentru că, mai întâi am avut și am curajul să intru în iadul din mine. Iadul e în noi, așa cum Împărăția lui Dumnezeu e în noi. Ele se află amândouă în noi, dar la nivele diferite. Iadul e mai la „suprafață” iar Împărăția mai în adâncul sufletului nostru. Ca să intrăm în Împărăție avem nevoie să trecem prin iadul acesta despărțitor. Acolo ne așteaptă Domnul ca să ne treacă prin „vămile văzduhului” interior ridicate de duhurile întunericului care ne-au păcălit pe Cale și ne manipulează viața. Dacă nu vom face asta, vom continua să trăim în „întunericul cel mai din afară” în care lucrurile „ni se întâmplă” fără să fim întrebați și ca și când noi nu am fi responsabili. De fapt, tot ce ni se întâmplă în afară e o proiecție a celor dinăuntru de care fugim de frică și rușine. De le vom înfrunta pe acestea cu harul lui Dumnezeu și cu nădejdea în mila Lui, întunericul se va risipi și vom avea alte simțiri, alte gânduri și altă viață!

Da, în lume, astăzi, sunt, cum spui, „foarte, foarte mulți pedofili”! Și vor fi și mai mulți dacă nu vom înțelege că ei sunt copii abuzați care n-au avut pe nimeni să le audă suferința și să-i învețe cum să-L afle pe Dumnezeu Vindecătorul și cum să folosească harul și iubirea Lui după ce L-au aflat ca să se vindece și să afle bucuria pentru care ne-am născut.

Cu rugăciune și binecuvântare și recunoștință pentru rugăciuni,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar